Door www.facilicomwillemswerf.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen

Schoonmaak

uw visitekaartje

Een schone en hygiënische werkplek bevordert het werkplezier van uw medewerkers. Daarnaast is een frisse en verzorgde werkomgeving een visitekaartje voor uw klanten en relaties.

Facilicom is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in schoonmaken. Door de doordachte werkmethodieken en verregaande automatisering is onze schoonmaakorganisatie gespecialiseerd in goed en efficiënt schoonhouden. Dat leidt tot een efficiencyverbetering die we weten te vertalen in een hoogstaande kwaliteit tegen scherpe prijzen.

De schoonmaakprogramma's kunnen geheel afgestemd worden op uw eigen wensen. Naast de dagelijkse reiniging kunnen tevens incidentele opdrachten worden uitgevoerd, zoals reinigen van koelkasten/magnetrons.

Naast de dagelijkse schoonmaak stroomlijnen wij alle vuilafvoer binnen Willemswerf. Afval wordt waar mogelijk gescheiden zoals papier, karton, toners en chemisch afval.

Specialistische reiniging

De medewerkers van onze specialistische reiniging hebben de vakkundigheid in huis voor o.a. glasbewassing, computerreiniging, het reinigen van plafonds, wanden, vloeren en tapijten.

Laat uw toetsenborden en beeldschermen periodiek reinigen om de hygiëne op te werkplek te verbeteren.
Tevens kunt u bij ons terecht voor een dieptereiniging van uw keuken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact op met onze Facilitydesk
Bel 088 - 2987300 of mail naar 

facilitydeskwwf@facilicom.nl