Door www.facilicomwillemswerf.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen

Facilicom Willemswerf

Facilicom Group is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.  Wij houden Willemswerf schoon, zorgen voor alle veiligheid, bereiden dagelijks een smakelijke lunch, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. We zijn er om u te ontzorgen.

Facilicom is toonaangevend in facilitaire dienstverlening omdat wij met betrokken professionals en een steeds breder dienstenpakket onze opdrachtgevers - elke dag weer - effectieve oplossingen bieden met oog voor detail, aandacht voor de mens en betrokkenheid bij maatschappij en milieu.

In samenwerking met Facilicom kunt u zelf uw gewenste diensten pakket op maat samenstellen. Eén aanspreekpunt, één concept, één factuur voor al uw facilities. Voor vragen, meldingen, storingen of reserveringen staat onze Facilitydesk voor u klaar.

Download de Facilicom Willemswerf flyer

Bereikbaar op werkdagen  08:00 - 17:00
088-2987300 / facilitydeskwwf@facilicom.nl

Onze verschillende diensten

Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. De facilitaire dienstverlening van Facilicom Group is verdeeld over de volgende gespecialiseerde divisies: