Door www.facilicomwillemswerf.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen

Bedrijfsgezondheidsdiensten

Bedrijfsgezondheidsdiensten

Het servicepakket van Facilicom in de Willemswerf biedt een selectie van bedrijfsgezondheidsdiensten. Het betreft een combinatie van arbo­verplichtingen, ergonomisch advies en workshops ten behoeve van de inzetbaarheid van uw medewerkers. Het betreft diensten welke u op dit moment wellicht via uw eigen arbodienst afneemt of waarvoor u op enig moment in de markt naar een betrouwbare partner zoekt.

Werkwijze

In samenwerking met Stradon bieden wij oplossingen voor vraagstukken op het gebied van fysieke belasting en productiviteit op organisatie­, groeps­ en individueel niveau. Daarnaast werken wij met bedrijven en organisaties aan het optimaliseren van arbeid in brede zin. 

Uw vraag als opdrachtgever staat centraal. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en wij bieden u inzicht in de voordelen en nadelen van verschillende oplossingsrichtingen. Stradon beschikt over een netwerk van professionals om te komen tot het gewenste resultaat. 

De binnen Stradon aanwezige kennis is gebaseerd op meer dan 15 jaar intensieve ervaring met arbocuratieve zorg, verzuimpreventie en arbeidsomstandigheden binnen MKB en multinationals in Nederland.

Vaste contactpersoon

Binnen Willemswerf wordt gebruik gemaakt van één vaste uitvoerder, dhr. Erik Saathof, Register Bedrijfsfysiotherapeut. Hierdoor treft u iedere keer hetzelfde vertrouwde gezicht. Door zijn jarenlange werkzaamheden binnen kantooromgevingen bent u verzekerd van een ervaren deskundige met specifieke kennis van uw directe werkomgeving.

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact op met onze Facilitydesk Bel 088-2987300 of mail naar facilitydeskwwf@facilicom.nl