Door www.facilicomwillemswerf.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen

Receptie & Facilitydesk

welkom

U en uw gasten worden aan de receptie van harte welkom geheten. Ontvangst in Willemswerf is open en klantvriendelijk waarbij veiligheid niet uit het oog wordt verloren. De receptie wordt uitgevoerd door Regus en is geopend van 08.00 - 17.30 uur.

Aanmelden bezoek

U kunt uw bezoek aanmelden via het mailadres receptie@willemswerf.nl
Vermeld hierbij:

  • Naam van de bezoek(st)er
  • Datum waarop bezoek komt
  • Tijdstip waarop bezoek verwacht wordt
  • Parkeerplaats: deze dient u zelf te registeren in Firmbase met naam, kenteken, datum en tijdstip van uw bezoek
  • Aanmelden bij: naam / telefoonnummer
  • Etage

 

Toegang Willemswerf

Voor toegang tot het pand krijgt iedere medewerker een persoonlijke toegangspas. Deze pas beschikt over toegangsautorisaties die specifiek voor u zijn ingesteld. De standaard autorisatie geeft toegang van 07.00 - 19.00 uur.

De hoofdentree alsmede de entree aan de verlengde Willemsbrugzijde is geopend tussen 07.00 en 19.00 uur, daarvoor of daarna kunt u alleen gebruik maken van de entree via trappenhuis 4 (garage). Voor 07.00 en na 19.00 uur is toegang mogelijk met een 24/7 pincode toegang autorisatie. U kunt deze aanvragen via uw leidinggevende bij de Facilitydesk.

In de kelder van de Willemswerf bevindt zich de fietsenstalling. Deze kunt u met uw toegangspas openen tijdens 07.00 - 21.00 uur. Onder het gebouw op de Hertekade is een beperkte bromfietsstalling. Indien toegang gewenst is, kunt u autorisatie op uw toegangspas via de Facilitydesk aanvragen.
Facilitydesk mailadres: facilitydeskwwf@facilicom.nl


Bereikbaarheid

Kantoorverzamelgebouw Willemswerf is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of auto. De parkeergarage van Willemswerf telt vier parkeerlagen. Voor optimaal gebruik van de beschikbare parkeerplaatsen wordt het systeem van valet parking gehanteerd. Bij het blokkeren van andere voertuigen door gebruik van dubbele parkeerplaatsen, dient u uw autosleutel af te geven aan de aanwezige parkeervalet.

 

Heeft u vragen of interesse?

Neem contact op met onze Facilitydesk
Bel 088-2987300 of mail naar 

facilitydeskwwf@facilicom.nl